Maandag | Dagdeal

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en vanaf nu kan dat met een smaakvolle hamburger van Burgerz! We serveren jouw favoriete burger al vanaf openingstijd. OP maandag betekent dat een goede start van de dag en van de week, want we geven je 25% korting op alle Beef Burgerz met verse frites.

Dinsdag | Dagdeal

Elke dag is het pizzadag. Soul food, good food, ongeacht het tijdstip, een pizza is altijd prettig. Tijdens de lunch, ergens tussendoor, als avondeten of 'to share' bij de borrel... The Street Food Bar geeft je op dinsdag de beste reden voor een pizza. Alleen op die dag krijg je een pizza en een flesje Peroni voor maar € 7,50.

Woensdag | Dagdeal

We toasten op het midden van de week. En dat doen we in stijl: met de tosties van Toastable. Heavy weight fingerfood, want dit zijn de grotere, betere, lekkerdere tosties. En op woensdag is deze guilty pleasure wat minder guilty. Alleen op woensdag compenseren we jouw lekkere en grote trek met een gratis glas heerlijke, vers geperste jus d'orange!

Donderdag | Dagdeal

Wel zin in Aziatisch, maar geen zin in 'afhaal'? Kom naar Hofhouse en neem plaats! Dat is op donderdag extra aantrekkelijk met de dagdeal van Sarinandé at Noon. Op donderdag krijg je bij de fusion Food Court van Hofhouse twee (2) stokjes saté ayam met witte rijst, kroepoek en zoetzure komkommer voor maar € 7,50!

Vrijdag | Dagdeal

Sluit je week passend of start je weekend goed met een lekkere cocktail. Kies van de kaart of laat deze speciaal voor jou samenstellen. Geef aan wat je wil (proeven) en onze cocktail connaisseurs gaan voor je aan de slag. En delen is op vrijdag zeker geen straf, want alleen op vrijdag krijg je tussen 17:00 en 19:00 uur twee cocktails voor de prijs van één. Dat zijn pas happy hours waar je blij van wordt!