HOUSE OF BREAKFAST

Bij Hofhouse begin je de dag goed met een ontbijt en/of een goede kop koffie. Vanaf 09.00 uur is de keuken van Toastable geopend en kan je bij hen terecht voor onder andere een croissant, yoghurt met granola of een tosti. Om het helemaal af te maken kan je kiezen uit verschillende verse sappen.

Geniet van je favoriete koffie, gemaakt door de gepassioneerde Vacobelo barista's. Vascobelo is ontstaan in België en is een snelgroeiend koffiemerk, dat alleen de beste koffiebonen van over de hele wereld gebruikt om tot in de perfectie te worden geroosterd. 

 

Reserveren

 

 

House of breakfast arrangementen

Wil je met een groep komen ontbijten bij Hofhouse? Jullie zijn van harte welkom! Speciaal voor groepen hebben we verschillende ontbijtarrangementen samengesteld. 

Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om een vergadering te combineren met een ontbijtje bij Hofhouse.

Bekijk de ontbijtarrangementen hieronder en reserveer via info@hofhouse.nl.

 

Bekijk de ontbijtarrangementen

 

 

Het food court in Den Haag voor ontbijt, lunch, diner, drinks en events

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de Hofhouse. Van ontbijt tot diner, van borrels tot live muziek en van speciaalbier tot cocktails. Met uiteenlopende keukens en uitgebreid drankassortiment kun je letterlijk altijd bij Hofhouse terecht. Naast de vaste food corners vind je elk seizoen een andere innovatieve pop-up. Zo valt er altijd iets (nieuws) te ontdekken. Bestel bij één van de open food corners en geniet ter plekke of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Kies allemaal voor een andere keuken of kies voor food sharing en proef uit alle corners van de wereld.

Hofhouse food corners