HOUSE OF DINNER

Tot laat in de avond kan je bij Hofhouse terecht voor gezond, biologisch en vers bereid eten uit diverse culturen. De verschillende food corners bieden verrassende gerechten, bereid met typische lokale seizoensproducten en de bar serveert er een perfect passend drankje bij. Alle gerechten worden met liefde en aandacht voor u bereidt. Voor de grote of kleine trek, even snel of uitgebreid, samen of met een groep, het kan allemaal. 

 

Reserveren
 

HOUSE OF DINNER ARRANGEMENTEN

Als u met een groep van meer dan 15 personen bent, kunt ook kiezen voor het boeken van een diner arrangement. Aan een lang gedekte tafel kunt u genieten van verschillende gerechten van specifiek 1 food corner of een combinatie van allemaal. De keuze bestaat uit een Indonesische rijsttafel, Street Food of een parade van burgers en friet. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor het verrassende Hofhouse arrangement. Bekijk de arrangementen hieronder.

 

Bekijk de dinerarrangementen

 

Het food court in Den Haag voor ontbijt, lunch, diner en drinks

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de nieuwe hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kun je bij Hofhouse terecht. Je vindt er 6 vaste Food corners, 2 per seizoen wisselende innovatieve pop-ups en een grote bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Bestel bij een van de open Food corners en geniet ter plekke, of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Geeft jouw gezelschap de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg.

Hofhouse food corners