HOUSE OF LUNCH

Hofhouse is een goede plek voor zowel een snelle als een uitgebreide lunch. Met vier food corners is er veel diversiteit en kunt u kiezen waar u op dat moment zin in heeft. Ga lekker zitten en laat u inspireren door de menukaart op de tafel. We komen bij u langs voor het opnemen en serveren van een drankje. Loop vervolgens naar de keuken van uw keuze en bestel uw eten. De keukenmedewerkers helpen graag met het maken van een beslissing of het geven van advies. 

 

Reserveren
 

House of lunch arrangementen

Voor de lunch kunt u ook kiezen voor een arrangement. We dekken een lange tafel voor u op en serveren meerdere gerechten uit. Elke food corner heeft zorgvuldig haar eigen arrangement samengesteld. Kijk naar de mogelijkheden en reserveer vooraf (vanaf 10 personen).

 

Bekijk de luncharrangementen

Het food court in Den Haag voor ontbijt, lunch, diner en drinks

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de nieuwe hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kun je bij Hofhouse terecht. Je vindt er 4 Food corners, een bierbar, een cocktailbar en een grote centrale bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Bestel bij één van de open Food corners en geniet ter plekke, of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Geeft jouw gezelschap de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg.

Hofhouse food corners