HOUSE OF SPORTS

Met een enorme scherm en een echte tribune zit je bij Hofhouse in House of Sports front row tijdens sportwedstrijden. We zenden regelmatig uiteenlopende wedstrijden uit. Juich mee met jouw favoriete club, sportman/sportvrouw, atleet of coureur.

Reserveer jouw plek op de tribune!

HOUSE OF SPORTS ARRANGEMENTEN

Tijdens de wedstrijd geniet je van de fans om jou heen en van onze House of Sports arrangementen.

Bier & Bommetjes

Hofbrouwer van Hofhouse, Heineken, brouwt het lekkerste pils. Nu ook 0,0%, dus wel pils, maar geen alcohol. Een meter pils zonder alcohol, maar met bierbommetjes en mosterd. De klassieker! In de combinatie op onze tribune. Met dit een-tweetje maak je jouw sport event in House of Sports compleet!

Bier & Bommetjes Arrangement: € 29,50

Verdejo & Sushi

Een fles frisse Verdejo van Vinente Gandia uit Spanje met 10 stuks heerlijke, verse sushi van Sarinade at Noon.

Verdejo & Sushi Arrangement: €34,50

Bier & Bitterballen

Er passen 11 glazen bier in een meter. Daar horen natuurlijk bitterballen bij. Nu samen beschikbaar tijdens de spannendste sportwedstrijden. Leuk met familie, vrienden of fans die je tijdens de wedstrijden leert kennen. Een schaal met 20 bitterballen verbroedert...

Bier & Bitterballen Arrangement: € 39,50

Corona's & Pinchos

Een emmer gevuld met 6 Corona's en ijs en 12 van de lekkerste warme en koude pinchos van The Street Food Bar. Dat zorgt er voor dat elke sportwedstrijd een zomers karakter krijgt. Jij kunt lekker ontspannen kijken naar jouw favoriete wedstrijd terwijl wij dit arrangement voor je klaar maken.

Corona's & Pinchos Arrangement: € 44,50

Heb je vragen of heb je aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op om deze te bespreken.

Hofhouse food corners