WELKOM BIJ HOFHOUSE

Hofhouse is een uniek food court naast het Centraal Station in Den Haag. Met vier food corners en twee fantastische bars verzorgen we met veel plezier een goed ontbijt, lekkere lunch, heerlijk diner, compleet evenement of zakelijke bijeenkomst.

Hofhouse evenementen

WE DENKEN OOK AAN DE MAATSCHAPPIJ

Bij Hofhouse werken we zo veel mogelijk met lokale, seizoensgebonden en fair chain producten. Zo zijn de huisgemaakte hamburgers van Burgerz volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, en is de herkomst van alle ingrediënten volledig te herleiden naar de Nederlandse biologische bron. Maar ook zijn alle verpakkingsmaterialen die we gebruiken voor de bezorging thuis en de take away gerechten verantwoord. Waar mogelijk gebruiken we altijd verantwoorde ingrediënten en materialen.

Ook in samenwerking met de Gemeente Den Haag dragen we met veel plezier ons steentje bij aan de maatschappij. We geven met elkaar mensen met een arbeidsbeperking kans om op eigen kracht zelfstandig te zijn. Kijk eens op www.wspdenhaag.nl voor meer informatie.  

Groepen en evenementen

Wil je komen eten of borrelen? Zoek je een unieke evenementenlocatie? Of juist een heel exclusieve locatie?

Of je nu met 2 of 200 personen komt. Je bent van harte welkom!
In de weekenden kun je Hofhouse exclusief afhuren voor grote evenementen, bruiloften en partijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op via info@hofhouse.nl of via +31 6 8246 3895.

DRINKS & BITES
COCKTAILS
LIVE MUSIC
EVENTS
PARTY
HIGH WINE

meer informatie

WE ZIJN OP ZOEK NAAR HOSPITALITY TALENT

Wil jij deel uitmaken van het hospitality team bij hét food court van Den Haag? Hofhouse is dé verrassende plek waar Haagse hoffelijkheid en culinaire genieters elkaar kruisen. We zijn er de hele dag voor onze gasten. Van ontbijt tot en met diner vanuit acht verschillende keukens, met speciaal bieren, heerlijke wijnen en de mooiste cocktails. Wij willen onze gasten altijd in de watten leggen, verzorgd door echte horeca liefhebbers! Join the squad en zie je snel bij HofHouse.

Bekijk alle vacatures
 

Hofhouse food corners