Toastable

Bij Toastable houden ze van tosti’s, maar dan van echte tosti’s. Goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, super krokant getoast!

Soups & Salads

Zin in een verrassende creatie van Maureen of Eline, of stel je liever je eigen favoriete salade samen? Kom en laat je inspireren voor een gezonde lunch.

Mad Mex

Ontdek de eigenwijze keuken van Mexico! Bij Mad Mex eet je de lekkerste burrito’s, taco’s, nacho’s en quesadilla’s. Met vlees, vis of vegetarisch.

NOOMI – Asian Cuisine

Noomi neemt je mee op reis door de Aziatische keuken. Proef de overheerlijke bowls met rijst of noodles, groenten, en diverse soorten vlees of vis.

Burgerz

De drie zussen Stevie, Joey en Chrissy serveren gezonde, pure en eerlijke kwaliteitsburgers. De burgers van het familiebedrijf zijn 100% zelf gemaakt.

Joey's

Bij Joey's snappen ze La Dolce Vita, het goede leven met pure Italiaanse lekkernijen. Ontdek de ciabatta's, lasagne, pizza's en anti pasti.

Madame Gao

Culinaire combinatie van twee werelden. Madame Gao, een van de pop-up’s in foodcourt Hofhouse, combineert het beste van twee werelden.

Kenyan Delicacies

Bij Kenyan Delicacies vind je echte, onvervalste, Keniaanse gerechten. Met veel liefde en plezier bereidt Betty de lekkerste gerechten voor lunch en diner.

Hofhouse Bar

Bij de bar van Hofhouse schenken ze altijd een goed assortiment wijnen, de lekkerste bieren van de tap, en frisse cocktails. Je bent altijd welkom voor een borrel!