HOUSE OF BREAKFAST

Bij Hofhouse begin je de dag goed met een ontbijt en/of een goede kop koffie. Vanaf 09.00 uur is de keuken van Toastable geopend en kan je bij hen terecht voor onder andere een croissant, yoghurt met granola of een tosti. Om het helemaal af te maken kan je kiezen uit verschillende verse sappen.

Geniet van je favoriete koffie, gemaakt door de gepassioneerde Vacobelo barista's. Vascobelo is ontstaan in België en is een snelgroeiend koffiemerk, dat alleen de beste koffiebonen van over de hele wereld gebruikt om tot in de perfectie te worden geroosterd. 

 

Reserveren

 

 

House of breakfast arrangementen

Wil je met een groep komen ontbijten bij Hofhouse? Jullie zijn van harte welkom! Speciaal voor groepen hebben we verschillende ontbijtarrangementen samengesteld. 

Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om een vergadering te combineren met een ontbijtje bij Hofhouse.

Bekijk de ontbijtarrangementen hieronder en reserveer via info@hofhouse.nl.

 

Bekijk de ontbijtarrangementen

 

 

Het food court in Den Haag voor ontbijt, lunch, diner en drinks

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kun je bij Hofhouse terecht. Je vindt er 4 Food corners, een bierbar, een cocktailbar en een grote centrale bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Bestel bij één van de open Food corners en geniet ter plekke, of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Geeft jouw gezelschap de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg.

Hofhouse foodcorners