HOUSE OF DRINKS

Voor een gezellige borrel is Hofhouse de juiste locatie. Kom je met z'n tweeën of met een grotere groep? Voor iedereen is een leuk plekje te vinden. Neem lekker plaats aan de bar of ga zitten op de banken bij de oase van groen. De Hofhouse bar biedt een verscheidenheid aan frisdranken, goede wijnen, diverse (speciaal)bieren op tap en fles en we hebben een uitgebreide gin-tonic kaart. Daarnaast kan je bij The Cocktailbar terecht voor speciale cocktails.

Maak de borrel extra gezellig met bites vanuit één van de food corners.

 

Reserveren
 

HOUSE OF DRINKS ARRANGEMENTEN

Komt u met een groep borrelen in Hofhouse? Daarvoor hebben we leuke arrangementen samengesteld. Je kan voor een vooraf gestelde tijdsduur onbeperkt dranken bestellen en je wordt in de tussen tijd verrast door de keukens. Je kan het zo uitgebreid maken als je wil, bekijk hieronder de mogelijkheden. Heb je hierover vragen of heb je aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op om deze te bespreken.

 

Bekijk de borrelarrangementen

Het food court in Den Haag voor ontbijt, lunch, diner en drinks

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de nieuwe hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kun je bij Hofhouse terecht. Je vindt er 6 vaste Food corners, 2 per seizoen wisselende innovatieve pop-ups en een grote bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Bestel bij een van de open Food corners en geniet ter plekke, of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Geeft jouw gezelschap de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg.

 

Hofhouse foodcorners