WELKOM BIJ FOOD COURT HOFHOUSE

In hartje Den Haag, naast het Centraal Station, ligt food court Hofhouse. Vanuit vier verschillende food corners en twee fantastische bars bieden we het beste ontbijt, de lekkerste lunch, en een heerlijk diner.

Kom langs met je vrienden, collega's of familie en geniet van al het lekkers uit de verschillende keukens. U bent de hele dag van harte welkom. Tot snel!

Hofhouse evenementen

29
March
2019

Viva La Vrijdag!

Viva La Vrijdag, de gezellige maandelijkse vrijdagmiddagborrel in Hofhouse!

26
April
2019

Viva La Hollandia!

Viva la Hollandia, de gezellige maandelijkse vrijdagmiddagborrel in Hofhouse met een...

13
May
2019

The Hague Cocktail Week 2019

Deze week staat in het teken van The Hague Cocktail Week in Hofhouse!

Hofhouse Food Corners

Toastable

Bij Toastable houden ze van tosti’s, maar dan van echte tosti’s. Goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, super krokant getoast!

Kenyan Delicacies

Bij Kenyan Delicacies vind je echte, onvervalste, Keniaanse gerechten. Met veel liefde en plezier bereidt Betty de lekkerste gerechten voor lunch en diner.

Madmex

Rafie verrast je met heerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de Latijns Amerikaanse keuken.

Burgerz

De drie zussen Stevie, Joey en Chrissy serveren gezonde, pure en eerlijke kwaliteitsburgers. De burgers van het familiebedrijf zijn 100% zelf gemaakt.

Haagse Bierbar

Bij De Haagse Bierbar in Hofhouse kan je genieten van de lekkerste biertjes uit de stad, van EIBER bier, Brouwerij Scheveningen en Roestig Blond.

Hofhouse Bar

Bij de bar van Hofhouse schenken ze altijd een goed assortiment wijnen, de lekkerste bieren van de tap, en frisse cocktails. Je bent altijd welkom voor een borrel!