WELKOM BIJ FOOD COURT HOFHOUSE

In hartje Den Haag, naast het Centraal Station, ligt food court Hofhouse. Vanuit vier verschillende food corners en twee fantastische bars bieden we het beste ontbijt, de lekkerste lunch, en een heerlijk diner.

Kom langs met je vrienden, collega's of familie en geniet van al het lekkers uit de verschillende keukens. U bent de hele dag van harte welkom. Tot snel!

Hofhouse evenementen

25
September
2019

Wednesday Night - Ladies Night

Iedere woensdag van 17:00 uur tot 21:00 Ladies Night bij Hofhouse.

03
October
2019

Afterwork by HEINEKEN

Op donderdag 3 oktober dans je de werkdag van je af tijdens de Afterwork by HEINEKEN...

12
October
2019

TIKKIE ANDERS

TIKKIE ANDERS

Het Hollandse feest waar je bij moet zijn!

 

Hofhouse Food Corners

Toastable

Bij Toastable houden ze van tosti’s, maar dan van echte tosti’s. Goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, super krokant getoast!

The Cocktailbar

Nieuw bij Hofhouse: The Cocktailbar! In samenwerking met Disaronno en Diageo shaken we de beste cocktails. Perfect te combineren met bites van de food corners.

Sarinandé at Noon

De beste Indonesische keuken, met een vleugje eigenzinnigheid. Iedere dag vind je hier bijzonder lekkere smaakcombinaties gemaakt door de chef.

Burgerz

De drie zussen Stevie, Joey en Chrissy serveren gezonde, pure en eerlijke kwaliteitsburgers. De burgers van het familiebedrijf zijn 100% zelf gemaakt.

The Street Food Bar

Bij The Street Food Bar vindt u alles voor grote en kleine trek én het beste voor bij een borrel.

Hofhouse Bar

Bij de bar van Hofhouse schenken ze altijd een goed assortiment wijnen, de lekkerste bieren van de tap, en frisse cocktails. Je bent altijd welkom voor een borrel!