Toastable

Bij Toastable houden ze van tosti’s, maar dan van echte tosti’s. Goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, super krokant getoast!

Soups & Salads

Zin in een verrassende creatie van Maureen of Eline, of stel je liever je eigen favoriete salade samen? Kom en laat je inspireren voor een gezonde lunch.

Sabores del Sol

Ontdek de eigenwijze keuken van Latijns America! Bij Sabores del Sol eet je de lekkerste taco’s, nacho’s, empanada's en meer. Ontdek het beste Latin Street Food!

The Duck Truck

Ons doel is om te werken met verse streekproducten, en dat is gelukt.

Burgerz

De drie zussen Stevie, Joey en Chrissy serveren gezonde, pure en eerlijke kwaliteitsburgers. De burgers van het familiebedrijf zijn 100% zelf gemaakt.

Joey's

Bij Joey's snappen ze La Dolce Vita, het goede leven met pure Italiaanse lekkernijen. Ontdek de ciabatta's, lasagne, pizza's en anti pasti.

Kenyan Delicacies

Bij Kenyan Delicacies vind je echte, onvervalste, Keniaanse gerechten. Met veel liefde en plezier bereidt Betty de lekkerste gerechten voor lunch en diner.

Hofhouse Bar

Bij de bar van Hofhouse schenken ze altijd een goed assortiment wijnen, de lekkerste bieren van de tap, en frisse cocktails. Je bent altijd welkom voor een borrel!