Haagse hotspot voor ontbijt, lunch, diner en borrels

In hartje hofstad, naast station Den Haag Centraal, vind je de nieuwe hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kun je bij Hofhouse terecht. Je vindt er 6 vaste foodunits, 2 per seizoen wisselende innovatieve pop-ups en een grote bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Bestel bij een van de open foodbars en geniet ter plekke, of neem de overheerlijke gerechten mee naar huis. Geeft jouw gezelschap de voorkeur aan een andere keuken dan jij? Geen probleem. Er is keuze genoeg.


Stijlvolle verrassing

Hofhouse is de nieuwe stijlvolle verrassing voor wereldstad Den Haag. Stap het door het mondiaal befaamde architectenbureau OMA (opgericht door Rem Koolhaas) vormgegeven, volledig met glas omgeven pand binnen. Boven je hoofd hangt een imposante architectonische aardbol: de verbinding tussen de acht eetculturen in de sfeervolle, transparante serre van 1.000m².


Verrassende presentatie

De presentatie van alle heerlijkheden is al net zo verrassend. Tussen palmbomen van maar liefst negen meter hoog, stellen de Hofhouse-koks hun verleidelijke, steengoede signature dishes aan je voor. Schuif aan bij hun open foodbars en zie hoe de vakkundige chefs de gerechten maken waarop ze extra trots zijn. Met 350 zitplaatsen in onze grote, open serre en een groot terras zijn er genoeg plekken om rustig te werken, gezellig te eten of met een groep te borrelen.

Hofhouse is dé verrassende plek waar Haagse hoffelijkheid en culinaire genieters elkaar kruisen. Kom snel langs en laat je verrassen!

Hofhouse ondernemers