WELKOM BIJ HOFHOUSE

Hofhouse is een uniek food court naast het Centraal Station in Den Haag. Met acht food corners en een fantastische bar verzorgen we met veel plezier een goed ontbijt, lekkere lunch, heerlijk diner, compleet evenement of zakelijke bijeenkomst.

Hofhouse evenementen

20
juli
2018

BOB Summer Edition

The best drinks, bites and tunes in town!

27
juli
2018

Summer break Friday

Resident DJ Geert starts at 16:30 hrs. The best music, drinks & bites to celebrate...

03
augustus
2018

Summer Soul

DJ Alankara from 16.30 till 20:30 hrs. Soulful music with amazing cocktails and great...

10
augustus
2018

Terrace Summer Sounds

The beautiful DJ Divine starts at 16.30 hrs. Disco tunes at the terrace of food court...

WE DENKEN OOK AAN DE MAATSCHAPPIJ

Bij Hofhouse werken we zo veel mogelijk met lokale, seizoensgebonden en fair chain producten. Zo zijn de huisgemaakte hamburgers van Burgerz volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, en is de herkomst van alle ingrediënten volledig te herleiden naar de Nederlandse biologische bron. Maar ook zijn alle verpakkingsmaterialen die we gebruiken voor de bezorging thuis en de take away gerechten verantwoord. Waar mogelijk gebruiken we altijd verantwoorde ingrediënten en materialen.

Ook in samenwerking met de Gemeente Den Haag dragen we met veel plezier ons steentje bij aan de maatschappij. We geven met elkaar mensen met een arbeidsbeperking kans om op eigen kracht zelfstandig te zijn. Kijk eens op www.wspdenhaag.nl voor meer informatie.  

Groepen en evenementen

Wil je met een gezelschap komen eten of borrelen?
Of heb je interesse om Hofhouse te gebruiken als evenementenlocatie?
Jullie zijn meer dan welkom! Neem contact met ons op via info@hofhouse.nl
of via +31(0)6 8246 3895. We bespreken graag alle mogelijkheden.

DRINKS & BITES
COCKTAILS
LIVE MUSIC
EVENTS
PARTY
HIGH WINE

VACATURE ALLROUND HOSPITALITY TALENT HOFHOUSE

Wil jij deel uitmaken van het hospitality team bij hét food court van Den Haag? Hofhouse is dé verrassende plek waar Haagse hoffelijkheid en culinaire genieters elkaar kruisen. We zijn er de hele dag voor onze gasten. Van ontbijt tot en met diner vanuit acht verschillende keukens, met speciaal bieren, heerlijke wijnen en de mooiste cocktails. Wij willen onze gasten altijd in de watten leggen, verzorgd door echte horeca liefhebbers! Join the squad en zie je snel bij HofHouse.

Bekijk Volledige vacature
 

Hofhouse foodcorners