Allround Hospitality Talent Hofhouse

Wil jij deel uitmaken van het hospitality team bij dé hotspot in Den Haag?

Hofhouse is dé verrassende plek waar Haagse hoffelijkheid en culinaire genieters elkaar kruisen. Van ontbijt tot diner vanuit 6 verschillende keukens, speciaal bieren, heerlijke wijnen en de mooiste cocktails.

Wij willen de gasten the ultimate experience geven, verzorgd door echte horeca lovers!
Join the squad en zie je snel bij HofHouse.

 

Bekijk volledige vacature
 

Supervisor Hofhouse

Ben jij de nieuwe Supervisor bij hét food court van Den Haag; Hofhouse! “ Als supervisor heb je ervaring in een leidinggevende positie. Je bied ondersteuning aan het leukste team van Den Haag en bent het gezicht van Hofhouse.’’ Heb je een passie voor cocktails, wijn en Haagsche biertjes? Krijg jij trek van de wereldse keuken en sta jij te trappelen voor een nieuwe uitdaging?

Dan zijn wij op zoek naar jou

Hospitality medewerker food (15 - 30 uur per week)

Ben jij graag met eten bezig? Vind je het leuk om een verhaal te vertellen? En ben je zelfstandig & gastvrij? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!
 
Hofhouse is een stijlvolle foodcourt met 8 foodunits en een bar. Voor één van onze foodunits, Soupalicious, zijn we op zoek naar Hospitality medewerkers. Bij Soupalicious bieden we iedere dag 4 verschillende soepen aan. Aan jou de taak om alle voorbereidingen te treffen en de gasten tijdens de lunch en het diner te voorzien van een lekkere kop soep met een broodje.
Naast het verkopen van soep, ben jij een ambassadeur van Soupalicious. Soupalicious is een mooi initiatief die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt aan betaald werk, ze strijden mee tegen voedselverspilling en bij elke kop soep die zij verkopen, geven zij er één weg aan een klant van de voedselbank.
Daarnaast is HACCP een belangrijk onderdeel van je werk.
 
Taken

 • Voorbereiden van de lunch en diner:
  • Soepen opwarmen;
  • Broodjes afbakken;
  • Garnering snijden;
  • Mise en place van het servies.
 • Opnemen van bestellingen van de gast bij de foodunit;
 • Bedienen van de kassa en afrekenen met de gast;
 • Serveren van soepen aan tafel;
 • Schoonmaken van de werkomgeving en werkmaterialen;
 • Vertellen over het concept Soupalicious
 • Temperatuurlijsten bijhouden en invullen.

Vanzelfsprekend let je strikt op geldende kleding- en hygiënevoorschriften. Je kunt omgaan met gasten van ieder niveau en je houdt je aan de geldende omgangsvormen. Jouw uren zijn verdeeld over 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Je bent flexibel beschikbaar tussen 11:30 en 21:30 uur en werkt volgens een rooster.
 
Verwachtingen
Wij zijn op zoek naar zelfstandige medewerkers die hun verantwoordelijkheid nemen en met plezier naar het werk komen. Je bent verantwoordelijk voor de gehele foodunit en daarom vinden we het leuk als je met jouw creativiteit aan de slag gaat. Bijvoorbeeld door te spelen met de aankleding van de foodunit of door het optimaliseren van de opmaak van de soepen. Je ideeën zijn van harte welkom!  

Informatie & sollicitatie
Heb jij zin om te werken bij Hofhouse en verwelkom je iedereen met een glimlach? We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet! Je kan deze mailen naar info@hofhouse.nl. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 06 - 82 46 38 95.

Trefwoorden: Host, Soupalicious, hospitality, food, service, keuken.